Alla inlägg den 29 mars 2010

Av Heli - 29 mars 2010 20:40

Våra hundar får inte vara i soffan,men om man är så "liten" son Athos är,då kan man ta sig friheter!!!  

Av Heli - 29 mars 2010 19:56

Äntligen så är det ljusare på kvällarna igen...tog med hundarna ut på banvallen ikväll för lite träning,Brisen o Akira...De andra fick va hemma med sina sjuka ägare..(lyckades smitta ner dem när jag var sjuk förra veckan)

Ientligen så är det mest sändande till rutan Akira behöver träna på...okej hon låter en hel del på tävling,men  visst det drar ner poängen lite o det är onödigt,men vi jobbar på det..  hon kan vara lite som smileysen här brevid...har väl lite adhd  eller nåt...som hennes bror,fast hon är lugnare...

Vi började med rutan,la godis i den några gånger ,så det blev drag dit o visst det funkade bra idag! Brisen har efter vinterns ältande med rutan äntligen fattat,hon har tilloch med slutat backa in!

Så medans Brisen fick köra rutan så låg Akira ner och var tyst,ännu ett framsteg,eftersom jag sällan har en bil att stoppa hundarna i så får den ena va bunden när den andra tränas,Akira brukar  sitta o tjuta o gräva gropar...(därfför törs jag inte binda henne brevid plan på klubben,det har faktiskt blivit ett o annat hål grävt invid kanten där..)


Sen körde Akira o jag rutan igen o positionsträning ,då brukar hon låta en del men idag var hon rätt lugn...

Brisen blev det positonsträning och fjärrdirigering med,hon vill inte sätta sig upp från liggandet,lagd terv ligger!

 Men har jag bara godis i handen o står nära så visst,då kan hon faktiskt sätta sig upp! Det är ju rulla runt som är hennes grej,favoritmomentet före allting annat! Inte agility då,men annan träning...

Ovido - Quiz & Flashcards