Alla inlägg den 22 maj 2010

Av Heli - 22 maj 2010 21:50

Tävling idag...kanske lite långt att åka  ca 30 mil allt som allt för att tävla inofficiellt,men inoficiella tävlingar är bra träning,dessutom skulle Athos göra tävlingsdebut idag   ja,glad var han iallafall när det var dags för honom....

Men först var det agilityklassen,Brisen startade tvåa  vilket var bra,jag gillar tidiga starter med henne,hon hinner inte bli så stressad då...vi startade bra,tyvärr så släppte jag henne i slalom o då blev det 5 fel där o förlorad tid,men annars gick loppet bra!

Ebba vet jag inte vad som flög i,men med ett stort flin sprang hon in i en tunnel som hon inte skulle in i...trots att Sanna inte handlade henne dit,såg mer ut som om hon ville djävlas lite,eller så var hon bara jätteglad,vem vet...  

Akira nollade loppet,vilket gjorde att hon vann!!! Tyvärr var hon inte så trevlig mot hundarna brevid henne på pallen,det skulle tas kort på vinnarna där på klubben o jag satt o försökte le,medans Akira har öronen rätt ut o blänger ilsket på den stackars hunden brevid.


Sen var det dags för hoppklassen,Brisen startade först,tyvärr så blev det en vägran  vid slalomet,fem fel igen!!

Sen var det dags för Athos...ja,som sagt glad var han och han höll sig på banan,vilket faktiskt var målet!!! sen att resten var en mindre katastrof,det är en annan sak...vem kunde ana att han skulle reagera på deras gula nummerskyltar som såg ut som halva bollar,han hoppade på nån av dem o stannade  för att titta på dem lite...diskad blev han,men han fick folk att skratta  iallafall!!!  


Akira..hon nollade igen,slog Brisens tid dessutom,vilket inte är vanligt...Ebba hade skärpt till sig till hoppklassen o nollade hon med,  Akira kom 4:a och Ebba 5:a och Brisen  9:a,så det var en lyckad dag.

Det var dessutom första gången på en tävling som jag inte diskade mig med nån av hundarna,vilket kändes väldigt bra!


  

Akira och Brisen på kvällspromenad samma dag,tog en tur upp i sommarhagen...

    

Ovido - Quiz & Flashcards